Домашен фитнес

Нашият уеб сайт използва бисквитки, които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация

Политика за поверителност

Придобиване и обработка на лични данни

Защитата на личните Ви данни по време на придобиването, обработката и използването им във връзка с посещение Ви на уебсайта ни са важна задача за нас. Защитата на личните данни се осъществява в съответствие със законовите разпоредби. Информацията по-долу съобщава какви данни се събират, когато посещавате уебсайта ни и как те се използват.

Бихме искали да Ви информираме, че Всички лични данни, които се изискват от нас, се съхраняват електронно. Вашите данни на Клиент се съхраняват и обработват в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). "Виста Спортс енд Медикал" ООД е регистрирано под №363523/05.11.2012 в КЗЛД. Личните Ви данни се събират само за конкретни, ясно дефинирани, законни цели и не се съхраняват по-дълго, отколкото е необходимо.

Употреба на лични данни

Личните Ви данни се събират от нас, ако ги предоставите в контекста на Вашата поръчка доброволно (когато регистрирате клиентски профил или предоставите други данни без регистрация). Ние използваме данните, които предоставяте с Вашето нарочно разрешение, само за да изпълним и обработим Вашата заявка.

Разкриване на лични данни на трети страни

Информация за личните Ви данни може да бъде разкрита или предоставена трети страни, само ако е необходима за изпълнението на поръчката Ви – по специално, предоставяне на информация за заявката Ви на куриерски служби и доставчици на услуги за плащане. В този случай, количеството на предоставената информация е ограничено до минимално необходимото.

Предоставянето на информация на трети лица може да стане и, само ако възникне законово задължение за нас. Извън тези случаи, ние няма да разкриваме личните Ви данни пред които и да било трети лица за комерсиални или некомерсиални цели.

По време на процеса на плащане (ако изберете да платите с карта или на изплащане), ще бъдете пренасочени към сайта на доставчика на съответната платежна услуга. Всички данни, които предоставите на доставчика на платежната услуга, се обработват от него и не се предават на нас.

Бисквитки

За да оптимизираме интернет присъствието си, ние използваме “бисквитки”. Това са малки текстови файлове, които се съхраняват в работната памет на компютъра Ви. “Бисквитките” се използват изключително за статистически цели в анонимна форма и се изтриват, когато излезете от браузъра. Други “бисквитки” остават в компютъра Ви (дълготрайни “бисквитки”) и Ви разпознават при следващото Ви посещение на уебстраницата ни. Това ни позволява да Ви предоставим по-ефективен достъп до сайта ни.

Можете да забраните съхранението на “бисквитки” като изберете “блокирай бисквитки” в настройките на Интернет браузъра си. Имайте предвид, че това може да ограничи функционалностите, които предлагаме. “Бисквитките” не могат да навредят на компютъра Ви и не съдържат вируси.

Бисквитки на Google

Този сайт използва Google Analytics - услуга за анализи на Google, Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Google Analytics използва “бисквитки” или текстови файлове, които се съхраняват на компютъра Ви и позволяват да се прави анализ на начина, по който използвате сайта ни. Информацията, която се генерира от “бисквитката”, обичайно се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там.

Ако е активирана IP-анонимност на този сайт, Вашият IP-адрес ще се ограничи от Google до държава-членка на Европейския съюз или държава, част от Споразумението за Европейска икономическа зона. Само в изключителни случаи, пълният Ви IP-адрес се изпраща до сървъра на Google в САЩ и се съкращава там. От името на оператора на този уебсайт, Google ще използва тази информация, за да анализира начина, по който ползвате сайта, да генерира справки за активността Ви и да предостави други услуги на оператора на уебсайта, свързани с употребата на сайта и Интернет. Google може, също така, да предаде тази информация на трети страни, в случай, че законът го изисква или когато тези трети страни обработват информацията от името на Google.

IP-адресът, предаден от браузъра Ви като част от Google Analytics, няма да бъде смесван с друга информация от Google. Можете да предотвратите съхранението на “бисквитки” чрез съответните настройки в софтуера на браузъра Ви; в този случай обаче, бихме искали да знаете, че няма да можете да се възползвате от всички функционалности на уебсайта в пълния им обем. Освен това, бихте могли да предотвратите събирането на информация, генерирана от “бисквитката” във връзка с употребата на уебсайта (включително IP-адрес), от Google и обработването й от Google като свалите и инсталирате в браузъра си plug-in, намиращ се на този линк.

Също така, използваме Google Analytics, за да анализираме информация от AdWords и Double-Click “бисквитките” за статистически цели. Ако не желаете това, можете да го деактивирате от настройките на рекламния мениджър.

Използваме Remarketing технология на Google, Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Тази технология ни позволява да се свържем с потребилите, които вече са посетили сайта и онлайн услугите ни и са проявили интерес към продуктите ни, чрез целенасочен маркетинг на страниците на партньори на Google. Рекламите се появяват с помощта на “бисквитки”, т.е. малки текстови файлове, които са запаметени на компютъра на потребителя. Използвайки текстовите файлове, поведението на потребителя при посещението на уебсайта може да бъде анализирано и да служи за целенасочени препоръки за продукти и Интернет-базирана реклама според интересите.

Ако не желаете да получавате Интернет-базирана реклама, можете да деактивирате използването на “бисквитки” от Google за тези цели като отидете на: http://www.google.com/settings/ads. Също така, потребителите могат да деактивират употребата на “бисквитки” от трети страни като отидат на страницата за деактивация на мрежова инициатива: http://www.networkadvertising.org/choices/

Бихме искали да отбележим, че Google има свои правила за защита на данни, които са независими от нас. Ниe не можем да носим отговорност за тези правила и процедури. Преди да използвате сайта ни, моля, проверете условията на Google за защита на данни тук.

Facebook

Присъсътвието ни в Интернет използва социални plug-in-и (“Plug-ins”) на социалната мрежа facebook.com, която се оперира от Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Plug-in-ите се идентифицират с логото на Facebook или с думите “Facebook Social Plug-in”.

Когато влезете в интернет страница от нашия сайт, която съдържа такъв plug-in, браузърът Ви ще създаде директна връзка към сървърите на Facebook. Съдържанието на plug-in-а се предава директно от Facebook на браузъра Ви и така се интегрира в уеб-страницата.

Интегрирайки plug-in-а, Facebook получава съдържанието, което сте разглеждали на съответната страница. Ако сте регистрирани във Facebook, то Facebook може да свърже посещението Ви с Вашия Facebook акаунт. Ако реагирате на plug-in-а, напр. като натиснете бутона “Харесвам” или направите коментар, съответната информация се предава от браузъра Ви директно към Facebook и се съхранява там.

Целта и обхвата на събирането на данни, по-нататъшната им обработка и употреба от Facebook, както и Вашите права и възможности за настройки в тази връзка, за да защитите личните се данни, са посочени в информацията за защита на данни на Facebook.

Ако не искате Facebook да събира данни за Вас, чрез нашето интернет присъствие, трябва първо да излезете от регистрацията си във Facebook преди да посетите нашия уеб-сайт.

Newsletter

Когато се абонирате за Newsletter-a, email-адресът Ви ще се използва за целите на нашата реклама, докато не се отпишете. Възможно е да се отпишете по всяко време.

Разпространението на нюзлетъра на VistaFitnessStore се извършва съгласно процедурата за double opt-in, което означава, че ние ще Ви изпращаме нюзлетър само, ако изрично сте потвърдили предварително, че трябва да активираме услугата.

Ако искате да се отпишете да получавате нюзлетър, можете да оттеглите съгласието си, без допълнителни разходи за това. Достатъчно е да изпратите е-мейл до info@vistafitnessstore.com. Също така, можете да използвате линк за отписване.

Право на информация

Имате право на безплатна информация за данните, които се съхраняват за Вас, както и право да ги коригирате, блокирате или изтриете , където е необходимо. Ако имате въпроси относно събирането, обработването или използването на Вашите лични данни или информация, коригиране, блокиране или изтриване на данни, моля, свържете се с нас на: 088 8774300 или info@vistafitnessstore.com.

SSL-технология за секюризация

Ние се грижим за сигурността на Вашите данни по време на предаването им като използваме софтуера Secure Socket Layer (SSL), който криптира информацията, която въвеждате, както и информацията, която може да изпратим на нашите партньори.

Услугите, свързани сигурността на бизнеса, вече са много напреднали, за да могат да гарантират, че информацията за Вас е получена и се съхранява сигурно, в съответствие с Програмата за секюризация на информацията за държатели на карти. Напр. ние криптираме номера на Вашата кредитна карта преди да го запазим в базата данни. Това означава, че никой не може да получи достъп до кредитната Ви карта от нашата система.

Важно е да се защитите от непозволен достъп до Вашата парола и компютъра Ви. Винаги се дерегистрирайте, когато свършите, ако използвате компютър, до който имат достъп и други лица.